‼️Без %‼️Здам окрему БУДІВЛЮ 1114 м2 меблі/техніка на Щербаківського  Версія для друку

Це Ваше оголошення?
Хочете здати швидше?
#Здам, Комерційну нерухомість

Україна, Киев, Киев

399 038 грн.
Оголошення опублікував
Валерія
Валерія
Всього переглядів: 3
Переглядів за сьогодні: 2
Дата створення: 19.04.2024 10:58:01
Унікальний номер оголошення:
3085390
Тип угоди:
#Здам
Тип нерухомості:
Комерційну нерухомість
Статус (Пользователь):
Нове прибуття
Призначення:
  • #торгівельну_площу
  • #під_житло
Опис:

‼️ БЕЗ КОМІСІЇ !!
-Здам в оренду унікальний Простір для Вашого бізнесу згальною площєю- 1114 м2 на ідеальній ділянці в 21 сотку яка складається з основногу будиноку, гостьовогу будиночка та окоремою зоною для барбекю.

-Будинок фасадний, розташованний в Подільському районі м.Києва на вул. Щербаківського та повністю автономний,знаходячись у кроковій доступності (5 хвилин) від метро Нивки.
Цокольний поверх- це ідеальне бомбосховище, якє забезпечує комфорт і зручність в обслуговуванні будинку з кімнатами обслуговування басейну, пральнею, щитовою кімнатою і котельнею з газовими котлами Viessman, Центральний пилосос і бойлер на 1000 літрів, припливно-витяжна вентиляція та системою центрального кондиціонування всього будинку.

-На першому просторий хол, з обьемними шафами для зберігання речей. Вітальня і кухня з їдальнею,. Гостьовий санвузол для зручності, ваших гостей та кліентів+ окремо зона басейну та місця для відпочинку.Зручний вихід у гараж на 4 автомобілі.
-На другому поверсі розташовуються майстер-спальня та ще три затишні спальні, кожна з власним санвузлом та гардеробною. Кабінет є ідеальним простором для роботи або творчої фантазії.
-Третій поверх це відкритий відкритий простір, ідеальний місце для відпочинку, спорту, роботи та інших захоплень.
-На четвертому поверсі ви маєтє зону відпочинку з більярдом, гардеробну кімнату і просторе приміщення для зберігання речей.
-На території ділянки розміщено гостьовий будинок площею 150 м2, обладнаний автономною кухнею, санвузлом і спальнею. Під навісом окрема зона барбекю з піччю і мангалом для відпочинку та насолоджуванням життям. Ідеально доглянута територія в 21 сотку включає дитячий майданчик, автоматичний полив, безліч дерев і квітів, створюючи ідеальне місце для життя сім'ї або автономної роботи закритої компаніії чи медичного центру.
Будинок має власну свердловину і додадкову систему очищення води.

-Весь простір вашого приміщення під надійною системою безпеки, включно із системою відеоспостереження, сигналізацією та сучасними замками + на території окремо розташоване приміщення для охорони.що додатково забезпечуть ваш спокій і впевненість у безпеці вашого будинку.

-Цей унікальний простір з багатофункціональними приміщеннями, надає необмежені можливості не тільки для сім'ї, а й закритої айті-компанії, медичного закладу, реабілітаційного центру, салону краси,посольств та великих корпорацій які цінують уют та розкіш будинок має все що потрібно для функціонування успішного бізнесу в безпеці та затишку.

- Ціна 11 000 у.о.+ комунальні.
- БЕЗ КОМІСІЇ !!
- Рекомендую подивитись у зручний для Вас час за попередньою домовленістю.
-Так само є інші варіанти приміщень, досить просто зателефонувати і я вам запропоную та організую перегляд.

Ціна:
399 038 грн.

Схожі оголошення
 
^ Наверх